Stop met het uitgeven van een fortuin aan inktpatronen & onderhoudscontract! Foenix printers biedt de laagste bedrijfskosten in de sector & laagste kosten per afdruk

Learn more

Grote inktpatronen

De FX ONE-printer is compatibel met veel verschillende soorten inkt, waardoor het de meest veelzijdige printer op de markt is. Print op elk substraat en tot 15 miljoen tekens per cartridge. We bieden het breedste assortiment inkjetvloeistoffen om zelfs aan de meest gespecialiseerde klanttoepassingen te voldoen

UK flag
GEMAAKT IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Hoge hechting.

Inkt met hoge hechting, speciaal ontworpen voor toepassing bij extrusie van PVC. Krijg ongekende printkwaliteit op PVC-buizen.

Breed scala aan inkten.

Verschillende inkten maken het mogelijk om op niet-poreuze materialen (kunststof, glas, metaal...) of poreuze oppervlakken (karton, hout, gips...) te printen. Breed scala aan kleuren beschikbaar, evenals UV-leesbare en UV-uithardende inkten.

Hoog contrast.

Hoogste contrast op donkere producten dankzij ons assortiment gepigmenteerde inkt. Zorg ervoor dat uw codes opvallen op zowel donkere als lichte ondergronden.

Sealed ink catridges

Verzegelde inktcartridge

Een integrale en vervangbare inktcartridge houdt een schoon inktsysteem vrij van vervuiling. Onze inkten hebben een uitstekende hechting en contrast op een groot aantal poreuze en niet-poreuze materialen zoals karton, metaal, glas, papier, hout en vele kunststoffen. Onze inkten bieden uitstekende prestaties onder de meest voorkomende toepassingsomstandigheden.

Productievriendelijke inkten

Voor toepassingen in de voedingsmiddelen-, dranken-, cosmetica-, huishoudelijke artikelen, industriële en extrusiemarkten hebben we hoogwaardige gecontroleerde inkten die vrijwel geurloos zijn en niet op MEK-basis. We bieden ook gekleurde inkten aan.

production friendly inks
printed tube
PVC pipe inks

HDPVC-inkten voor extrusie van PVC-buizen

We bieden nu een ink met hoge hechting aan die speciaal is ontworpen voor PVC-extrusietoepassingen. Krijg ongekende printkwaliteit op PVC-buizen.

Eenvoudig inktsysteem

De inkttoevoer bevindt zich in een handig cartridgesysteem dat in de achterkant van de machine wordt geplaatst. Het vervangen van de inktcartridge is eenvoudig en schoon en kan binnen enkele seconden worden voltooid zonder het printproces te onderbreken. Mis nooit meer een afdruk en krijg altijd een afdrukkwaliteit met hoge resolutie die past bij uw productimago

Simple ink system

Ons standaard inktassortiment

voor al uw toepassingen

Op olie gebaseerde inkten Op oplosmiddel gebaseerde inkten Gepigmenteerde Inkten UV-uithardbare && UV-leesbare inkten
FX8001Zwarte
olie-inkt

Voor karton, papier, hout of andere poreuze ondergronden

FX8201Zwarte solvent
inkt

Voor de meeste ondergronden zoals PVC, metaal, glas, plastic en alle andere niet-poreuze oppervlakken

FX8203
Blauwe solvent inkt

Hetzelfde gebruik als de FX8201 niet-poreuze inkt voor primaire verpakkingen

FX8308
Rode solvent inkt

Hetzelfde gebruik als de FX8201 niet-poreuze inkt voor primaire verpakkingen

FX 8206
Witte solvent inkt

Gepigmenteerde inkt voor donkere niet-poreuze oppervlakken

FX8311
Gele solvent inkt

Gepigmenteerde inkt voor donkere niet-poreuze oppervlakken

FX8236
Zwarte UV-uithardbare inkt

Niet-poreus substraat met onmiddellijke droogtijd

FX8235
UV leesbare inkt

Onzichtbare inkt, alleen zichtbaar onder een UV-lamp

Speciale inkt nodig?

Wij kunnen u helpen!

Neem contact met ons op
graphic

Laagste inktverbruik op de markt

Of u nu op zoek bent naar een inkjetprinter voor het coderen van dozen of productmarkering, de investering voor het afdrukken bestaat niet langer enkel uit de printerprijs. Verbruiksartikelen en onderhoud zijn de belangrijkste factoren geworden bij het bepalen van uw eigendomskosten. Dankzij het slimme ontwerp hebben de piëzo-inkjetprinters een opmerkelijk laag inktverbruik en bieden daardoor een zeer lage kostprijs per afdruk.

Learn more

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inktontwikkeling

Meld u aan om als eerste op de hoogte te zijn wanneer we een nieuwe inkt lanceren.

Ontvang de laatste nieuwsbrief

Meld u aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe productaankondigingen, technische updates, shows die we bij zullen wonen en meer.

U kunt zich op elk moment weer afmelden. Lees ons privacybeleid