Stop met het uitgeven van een fortuin aan inktpatronen & onderhoudscontract! Foenix printers biedt de laagste bedrijfskosten in de sector & laagste kosten per afdruk

Learn more

Coderen en markeren

worden Eenvoudig

Coderen en markeren worden Betrouwbaar

De FX ONE printer is een compacte inkjetprinter met hoge resolutie voor het afdrukken van partijnummers, vervaldatums, tekst, logo's en streepjescodes op alle materialen zoals dozen, trays, flessen, plastic zakken, folie, voedselverpakkingen, blikken, extrusies en vrijwel elk product.

Speel video af

Learn more

Een nieuwe generatie onderhoudsvrije inkjetprinters

UK flag
GEMAAKT IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Verpakking & codering

kleine of grote print voor uw primaire en secundaire verpakking

Voor alle industrieën

Markeringsoplossing met hoge resolutie en hoge hechting voor elke branche

FX APP-software

Geavanceerd printerbeheer en optimalisatie van afdrukprocessen

Wat is coderen en markeren?

Coderen en markeren is het afdrukken van variabele informatie op producten tijdens het fabricageproces.

Productie-, batch- en datumcodes

Batch & Date Codes

Barcodering

Barcoding

Merk- en productinformatie

Branding & Product information

Traceerbaarheid Track & Trace

Traceability track & trace

Foenix Coding begrijpt hoe belangrijk een ononderbroken productielijn is.

We hebben het tot onze missie gemaakt om de meest betrouwbare printer op de markt te ontwikkelen.

Box coding

Dooscodering

De meest typische toepassing is het coderen van kartonnen dozen. Met de FX ONE Standard en FX ONE Plus zijn dure labels niet meer nodig. Gebruik de FX ONE printer voor het printen op hoge resolutie direct op kartonnen dozen, trays, zakken of andere producten op een productielijn om de behoefte aan dure, voorgedrukte verpakkingen of dure labels te voorkomen. Korte batchruns en klantvereisten voor gepersonaliseerde tekst, afbeeldingen en barcodes zijn eenvoudig te realiseren.

Learn more

Speel video af

Productcodering

De typische toepassingen zijn het coderen van individuele verpakkingen waaronder flessen, kleine dozen, vaten, blikken, potten, verpakkingen, zakken, folie, enz. De meeste van onze klanten voor productcodering zijn doorgaans bedrijven die op zoek zijn naar een alternatief voor de CIJ (Continuous Ink Jet). De drijfveren zijn prijs, eenvoud en weinig onderhoud. In deze markt gebruiken we altijd de FX ONE Remote printer, een echt multifunctionele printer voor alle industrieën, waaronder voeding, dranken, farmaceutisch en elektronica. De FX ONE is ook ideaal voor het markeren van extrusies, het printen op singelband en andere industriële toepassingen.

Learn more

Speel video af

Product coding

Ontworpen voor Industrial use & Goedkoop inkjetprinten

De afgelopen jaren heeft Foenix flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van een serie onderhoudsvrije industriële inkjetprinters. Deze codeerders zijn specifiek ontworpen voor industrieel gebruik in sectoren zoals voeding, drank, automobiel, bouw, conversie, medische apparatuur, farmacie, elektronica en chemie.

Dankzij het slimme ontwerp hebben de FX ONE inkjetprinters een opmerkelijk laag inktverbruik en bieden daarom een van de laagste kosten per print op de markt. Lagere afdrukkosten - doorgaans van 50% tot 80%

Learn more

food

Voedingsmiddelen

cosmetics

Cosmetica

extrusion

Extrusie

electronics

Elektronica

packaging

Verpakking

industrial

Industrial

food

Voedingsmiddelen

cosmetics

Cosmetica

extrusion

Extrusie

electronics

Elektronica

packaging

Verpakking

industrial

Industrial

automotive

Automomobiel

beverage

Dranken

pharmaceutical

Farmaceutisch

construction

Construction

chemicals

Chemicaliën

and many more

En nog veel meer

automotive

Automomobiel

beverage

Dranken

pharmaceutical

Farmaceutisch

construction

Construction

chemicals

Chemicaliën

and many more

En nog veel meer

Wide range of inks

Breed scala aan inkten

We bieden inkten met hoge hechting en hoog contrast voor de meeste toepassingen. Verschillende inkten maken het mogelijk om op niet-poreuze materialen (kunststof, glas, metaal...) of poreuze oppervlakken (karton, hout, gips...) te printen. Breed scala aan kleuren beschikbaar, evenals UV-leesbare en UV-uithardende inkten.

Learn more

Word Foenix Coding-distributeur

We nodigen momenteel bedrijven uit om lid te worden van ons internationale distributienetwerk

Get Started

Krachtige software Smart Controller

De FX APP-software is beschikbaar op pc en op onze op maat gemaakte FX ONE Touch Controller. De FX ONE Touch Controller is ontworpen om een of meer FX ONE-printermodellen te bedienen. Met de controller kunnen berichten worden aangemaakt, opgeslagen en printers worden beheerd in een kleine, robuuste behuizing. Deze kan in een vaste positie op een handige locatie worden gemonteerd en is draagbaar, zodat deze gemakkelijk van de ene printer naar de andere kan worden verplaatst. De interface is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn en komt overeen met die van de pc-versie.

Learn more

Powerful Software Smart Controller
Free Trial & Test prints

Gratis proef- en testafdrukken

Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, kunt u een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen. Tijdens de gratis proefperiode heeft u toegang tot alle printerfunctionaliteit en kunt u de kosten per afdruk volgen en snel zien hoeveel geld u kunt besparen met onze printer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie uit de eerste hand van de eenvoud en kwaliteit van de FX ONE-printer!
*Gratis proefperiode is afhankelijk van beschikbaarheid.Waar u

ook bent in de wereld, u kunt ons een voorbeeld sturen van uw product en we zullen proefafdrukken op hoge resolutie maken.

Book a Demo

Ontvang de laatste nieuwsbrief

Meld u aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe productaankondigingen, technische updates, shows die we bij zullen wonen en meer.

U kunt zich op elk moment weer afmelden. Lees ons privacybeleid