Stop met het uitgeven van een fortuin aan inktpatronen & onderhoudscontract! Foenix printers biedt de laagste bedrijfskosten in de sector & laagste kosten per afdruk

Learn more

Contactcodeer- en markeermachines

Hoewel inkjetprinters de toekomst hebben, worden de traditionele goedkope contactcodeer- en markeerprinters nog steeds over de hele wereld gebruikt als zeer kosteneffectieve oplossingen. Contactcodeermachines zijn ideaal wanneer een product onregelmatige infrequente wisseling van berichten of de omgeving vereist een niet-elektronische oplossing die geen onderhoud behoeft. Foenix vervaardigt deze printers voor gebruik met verwisselbare rubberen "Baselock" type samen met ofwel voorgeïmpregneerde Plastic-Ink rollers of diverse verzegelde inktpatronen.

UK flag
GEMAAKT IN HET VERENIGD KONINKRIJK
Foenix Codaprint

Foenix Codaprint

Continu printen op alle materialen

Een unieke printer voor continu herhaald printen op metaal, kunststof of poreuze materialen waaronder staalplaten, geëxtrudeerde folie, kunststof buizen en kartonnen kernwikkelingen. Hij maakt gebruik van een verzegeld inktpatroon voor eenvoud en netheid, met een keuze aan inkten en kleuren; en is verkrijgbaar met verschillende herhaalprintlengtes en een maximale printhoogte van 25 mm.

Meer informatie

Foenix Codamark

Foenix Codamark

Multifunctionele prijs- en codeprinter

Een compacte, eenvoudige reciprocerende printer die ideaal is voor het afdrukken van houdbaarheidsdata op producten op een productielijn met een duidelijke, nauwkeurige afdrukkwaliteit. Verzegelde inktpatronen zorgen voor een snelle droging van de afdruk op de meeste oppervlakken, waaronder metalen blikken, glazen potten en plastic potten Deze goedkope roestvrijstalen printer werkt op lucht, zonder elektrische vereisten. Hij is ideaal in ruwe of natte omgevingen voor het bedrukken van de bovenkant, zijkant of onderkant van een product.

Meer informatie

Codaprint Handroller

Handmatig printen op alle oppervlakken

De Codaprint handroller is voor handmatig printen op alle oppervlakken met hetzelfde assortiment sneldrogende inkten.

Meer informatie

Codaprint Handroller
Codapack specifications

Foenix Codapack

Contact Coders & Plastic Inkt Roller Printers

Los uw problemen met het afdrukken van dozen op met codapack-contactcodeerders met behulp van een plastic inktroller en baselock-rubber van Foenix Coding

Meer informatie

Foenix Baselock

Verwisselbare rubbersoort

voor alle contactcodeermachines

  • SNEL EN EENVOUDIG PRINT WIJZIGEN
  • UITGEBREID ASSORTIMENT TYPESTIJLEN
  • AANGEPASTE LOGO'S
  • STIJLEN VOOR ALLE TALEN
Foenix baselock print
Foenix Baselock

Ontvang de laatste nieuwsbrief

Meld u aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe productaankondigingen, technische updates, shows die we bij zullen wonen en meer.

U kunt zich op elk moment weer afmelden. Lees ons privacybeleid