Stop met het uitgeven van een fortuin aan inktpatronen & onderhoudscontract! Foenix printers biedt de laagste bedrijfskosten in de sector & laagste kosten per afdruk

Learn more

FOENIX CODAPACK

De Codapack-printers gebruiken allemaal vervangbare, voorgeïmpregneerde plastic-inktrollen en een verwisselbaar Baselock-type. Ze zijn eenvoudig te monteren om op de boven-, onder- of zijkant van een product te printen. Deze printers worden veel gebruikt waar geen uitvaltijd nodig is en de laagste afdrukkosten per product vereist zijn. Wanneer de code of de houdbaarheidsdatum slechts eenmaal per dag of eenmaal per week wordt gewijzigd, zijn de Codapack printers de beste.

Contactcodeerders en inktrolprinters

Toepassingen

Het meest kosteneffectieve assortiment codeermachines voor uw dozen, zakken, krimpfolietrays of continu materiaal.
De eenvoudige en efficiënte Codapack contactcodeermachines maken gebruik van vervangbare vooraf geïmpregneerde plastic inktrollen en verwisselbare Baselock Type om op poreuze oppervlakken te drukken.

Voordelen

Geen onderhoud De codeerders zijn allemaal eenvoudige mechanische printers die dag in dag uit perfect printen zonder dat er onderhoud nodig is.

Printen op maat

Veel standaard lettertypestijlen zijn beschikbaar in de Baselock-reeks, maar aangepaste afdrukstijlen, logo's en afbeeldingen zijn gemakkelijk te produceren.

Snelle printwissel

Het wijzigen van de printtekst op de type drum is een snelle en eenvoudige klus. Kenmerken Er zijn zes verschillende printhoogtemodellen beschikbaar om aan de eisen van de klant te voldoen.

Laagste afdrukkosten

Het gebruik van het Baselock-type en de kunststof-inktrollen met een lange levensduur zorgen voor de laagst mogelijke afdrukkosten voor het product.

Afmetingen

Codapack measurements

Codapack-informatie

Baselock-type

Een uitgebreid assortiment van Baselock-type stijlen wordt aangeboden om een bericht te creëren door het type eenvoudig in de metalen borgringen of geribbelde rubberen huls te drukken.

Kunststof-inktrollen

Cdp Text Two Htmml

Vezel- en sponsrollen

Voor niet-poreuze oppervlakken kan een van deze rollen worden gebruikt met speciale vloeibare inkten

Overzicht

Dankzij de verstelbare veerbevestiging kan de printdruk worden aangepast aan de sterkte van de doos en wordt een perfecte print verkregen.

De printers zijn vervaardigd uit robuuste aluminium gietstukken en rollagers voor een lange probleemloze levensduur.

Type trommelrotatie wordt gecontroleerd om een identieke afdrukpositie op elke doos te geven.

De Codapack-reeks printers kunnen allemaal eenvoudig op een transportband worden gemonteerd met één eenvoudige montagebeugel.

UK flag
GEMAAKT IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Foenix Baselock

Verwisselbare rubbersoort

voor alle contactcodeermachines

  • SNEL EN EENVOUDIG PRINT WIJZIGEN
  • UITGEBREID ASSORTIMENT TYPESTIJLEN
  • AANGEPASTE LOGO'S
  • STIJLEN VOOR ALLE TALEN
Foenix baselock print
Foenix Baselock

Ontdek de Foenix Codaprint

Een eenvoudige printer om uw product continu op hoge snelheid te printen met behulp van sneldrogende verzegelde inktcartridges

Meer informatie
Foenix Codaprint

Ontvang de laatste nieuwsbrief

Meld u aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe productaankondigingen, technische updates, shows die we bij zullen wonen en meer.

U kunt zich op elk moment weer afmelden. Lees ons privacybeleid